Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

برخی فعالان کویتی به منظور درخواست اجرای اصلاحات سیاسی و مشارکت در تحصن نامحدود در میدان «الإراده» پایتخت این کشور در روز چهارشنبه (فردا) فراخوان دادند.

«صالح الملا» نماینده سابق مجلس الأمه (پارلمان) کویت امروز سه‌شنبه در توئیتی نوشت: «دقایقی قبل از ساختمان استانداری پایتخت و اداره امنیت عمومی خارج شدم، اقدامات قانونی برای برگزاری تجمع اعتراضی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیدار ما فردا ساعت ۷ عصر در میدان الإراده».

پیشتر «ناصر الدویله» سیاستمدار کویتی و عضو سابق شورای مشورتی این کشور با اشاره به فراخوان تحصن در میدان الاراده در روز چهارشنبه، پیوستن به این فراخوان برای بیان اعتراض مسالمت‌آمیز علیه دولت را اعلام کرده بود.

وی با انتقاد شدید از دولت افزود که دولت از دو سال پیش توازن و تعادل خود را از دست داده و مردم نیز از این اختلالی که دولت دچار آن شده، خسته‌ شده است.

تعدادی از فعالان کویتی با ایجاد هشتگ #بس_مصخت در توئیتر خواستار اجرای اصلاحات در کشور به دنبال گسترش فساد در مجلس الأمه شدند.

کویتی‌ها همچنین مخالفت خود با هر گونه تحمیل مالیات‌های جدید بر شهروندان را اعلام کرده و گفتند که هر گونه تصمیمی در این باره مساوی با تظاهرات در خیابان‌ها خواهد بود.

«شیخة الجاسم» نویسنده کویتی نیز در روزنامه «القبس» نوشت: «هشتگ مصخت که صالح الملا نماینده سابق مجلس الامه ایجاد کرده به معنای آن است که ملت خسته شده و دیگر نمی‌تواند در برابر اوضاع نابسامان کشور سکوت کند».

وی افزود: به عنوان نمونه نیازی به جستجو در فهرست‌های جهانی درباره جایگاه کویت در زمینه مبارزه با فساد یا سطح آموزش و غیره نیست، تنها کافی است صبح که از منزل خود خارج می‌شوید زباله‌های انباشته شده‌ای که خودروهای شهرداری آن را جمع‌آوری نکرده‌اند، نگاه کنید و اگر سوال کنید چرا اینگونه است این پاسخ را می‌شنوید که قرارداد شهرداری با شرکت قدیمی به اتمام رسیده و در حال عقد قرارداد با شرکت جدید هستیم، آنوقت گناه شهروندان چیست؟

همزمان با این اتفاق، کشورهای عراق و لبنان نیز شاهد اعتراض مردم به وضعیت خدمات رسانی دولت در حوزه‌های مختل، فساد و افزایش بیکاری هستند.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کویت اعتراضات تظاهرات عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۶۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!

فرشاد مومنی، اقتصاددان و استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی در نشست بررسی کتاب «تسخیر دولت» در انتقاد از وضعیت موجود گفت: چقدر قبیح و چقدر سقوط اندیشه‌ای در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود که شهید مطهری در یکی از سخنرانی‌های خود قسم جلاله می‌خورد و می‌گوید اگر جمهوری اسلامی تاسیس بشود تلاش می‌کنم تا برای معرفی مارکسیست در دانشکده الهیات یک استاد بسیار باورمند و باکیفیت بیاورم.

به گزارش «اطلاعات آنلاین»، او گفت: ببینید از آنجا به کجا‌ها سقوط کرده ایم و دامنه حذف و سانسور کردن اندیشه‌ها به کجا رسیده است. به جایی رسیده‌ایم که حتی اندیشه‌های شریعتی هم توسط برخی تحمل نمی‌شود و کتاب مطهری را به جای نقد کردن خمیر می‌کنند، و این کار‌ها را به نام دین انجام می‌دهند.

وی افزود»: با تکیه بر کتاب تسخیر دولت سه نشانه اصلی وجود دارد که حاکی از پدیده تسخیر دولت است که این سه نشانه عبارت است از تسلط پول و سرمایه بر سیاست‌گذاری‌ها، عدم تغییر سیاست‌ها با تغییر دولت‌ها و افراد، و عدم توجه به مسائل واقعی جامعه.

مومنی هشدار داد: در ایران سالم‌ترین و باشرافت‌ترین افراد متهم به نفوذ می‌شوند! نفوذی کسانی‌اند که فقر و فلاکت و وابستگی را افزایش می‌دهند.

این اقتصاددان مشهور خطاب به روسای قوا گفت: تا کار به فاجعه نکشیده رویه‌ها را تغییر دهید. در تجربه قبلی حکومت یکدست، رییس جمهور وقت تمام منتقدان خود را به فساد متهم می‌کرد، اما بی‌سابقه‌ترین سقوط در شاخص فساد در دوره احمدی نژاد رقم خورد.

به گفته وی، مرکز پژوهش‌ها می‌گوید ۱۳۹۹ رتبه ایران از نظر کیفیت محیط زیست ۶۷ بوده و الان به ۱۳۳ رسیده است. این فرونشست‌ها، گسل‌ها، آلودگی‌ها و بحران آب انقدر کم اهمیت است؟

مومنی با بیان اینکه الان وقت بریدن و کنار کشیدن نیست گفت: جامعه ما بیش از هر زمانی دیگری به ارتقای بنیه اندیشه‌ای نیازمند است پس تا اطلاع ثانوی افسردگی، سرخوردگی و بریدن ممنوع!

دیگر خبرها

  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • نگرانی از سرایت اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی به جهان عرب
  • هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • دولت اژدهای هفت سر فساد را در بخش‌های مختلف شناسایی کند
  • مبارزه با فساد در الوند پایان نمی‌پذیرد
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2200 نفر رسید
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا