Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-05@17:52:02 GMT

فراخوان از سرگیری اعتراض های خیابانی در عراق

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۷۳۱۲

خرداد: شبکه های اجتماعی در عراق طی روزهای گذشته شاهد انتشار فراخوان های گسترده‌ای برای از سرگیری اعتراض های خیابانی پس از پایان مقررات ممنوعیت رفت و آمد ناشی از انتشار کرونا بوده است.
به گزارش خرداد به نقل از مهر،عوامل مرتبط با اعتراضات و تحصن های خیابانی در شبکه های اجتماعی همانند اعتراضات خیابانی که از اول اکتبر ۲۰۱۹ (نهم مهرماه ۹۸) از طریق شبکه های اجتماعی آغاز شد و به مدت بیش از پنج ماه تا ۱۷ مارس (۲۷ اسفند ۹۸) ادامه یافت، این بار نیز از طریق همین شبکه ها، فراخوان از سرگیری اعتراضات به محض پایان تدابیر امنیتی پیشگیری از شیوع کرونا را اعلام کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این عده با هشتگ های «#میلیونیه_بعد_الحظر» (تظاهرات میلیونی بعد از پایان مقررات منع تردد)، «#وعد_ترجع_الثوره» (وعده بازگشت انقلاب)، «#دماء_قادتنا_لن_ننساها»(خون رهبرانمان را فراموش نمی کنیم) و «#میلیونیه_الخلاص» (تظاهرات میلیونی نجات و رهایی) این فراخوان ها را در شبکه های اجتماعی در روزهای گذشته آغاز کرده اند.بخشی از این فراخوان ها، انتخاب «مصطفی الکاظمی» به عنوان نخست وزیر جدید را هدف قرار داده و وعده داده اند که از طریق اعتراض های خیابانی او را برکنار کنند.دور نخست اعتراضات خیابانی پنج ماهه که از اول اکتبر (نهم مهرماه ۹۸) آغاز شد منجر به استعفای داوطلبانه «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر منتخب عراق شد.اعتراضات و تحصن های خیابانی در عراق در نتیجه مقررات منع ترددی که اتاق بحران مبارزه با کرونا در عراق در ۱۷ مارس گذشته (۲۷ اسفند ۹۸) اعلام کرد، در سراسر شهرهای جنوب و مرکز عراق از جمله بغداد برچیده شدند.این مقررات منع تردد قرار است تا ۱۸ آوریل آینده (۳۰ فروردین ماه ۹۹) ادامه یابد و بعد از آن دولت عراق اعلام کرده است که به صورت جزیی از شدت این مقررات و تدابیر امنیتی می کاهد.عوامل مرتبط با اعتراضات خیابانی هنوز تاریخ مشخصی را برای از سرگیری اعتراضات اعلام نکرده اند و  انتظار می رود با برچیده شدن کامل یا کاهش تدابیر امنیتی، به تدریج تاریخ مشخصی برای این اعتراضات اعلام شود.پیش از این برخی شبکه های اجتماعی تاریخ ۱۱ آوریل (۲۳ فروردین ماه) را به عنوان شروع اعتراضات و تحصن ها اعلام کرده بودند اما به دلیل تمدید مقررات منع تردد تا ۱۸ آوریل (۳۰ فروردین ماه) این اعتراضات و تحصن ها برگزار نشد.تجربه اعتراضات خیابانی پنج ماه گذشته که منجر به هرج و مرج عمومی در استان های جنوب و مرکز عراق شد، سبب شده است که در عراق به فراخوان های شبکه های اجتماعی به از سرگیری اعتراضات به دیده شک و تردید نگاه شود.پاره ای پژوهش ها در دور نخست اعتراضات خیابانی نشان داد که بسیاری از فراخوان های شبکه های اجتماعی از خارج عراق خصوصا کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، رژیم صهیونیستی و آمریکا مدیریت می شود.اغلب فعالان عراقی نیز که به عنوان سردمداران جریان شناخته شده اعتراضات گزارش شده اند بیشتر در کشورهای اروپایی، کانادا و آمریکا زندگی می کنند و از خارج عراق به این اعتراضات خط می دهند.    تمرکز اعتراضات خیابانی در استان های جنوب و مرکز عراق که استان های شیعه نشین هستند و تمرکز این اعتراضات بر نخست وزیر به عنوان مهمترین پست سیاسی سهمیه شیعیان در عراق، بیش از پیش بر تردیدها در خصوص نیات و اهداف سوء این اعتراضات افزوده است.با وجود همه این تردیدها، همچنان بخش قابل توجهی از افکار عمومی شیعه در عراق با این اعتراضات همراهی کرده و معتقد است که جناح های سیاسی شیعه در قدرت نتوانسته اند در طول ۱۷ سال گذشته خدمات قابل دفاعی به استان های جنوب و مرکز عراق از جمله بغداد ارائه کنند. برچسب ها: اعتراض های خیابانی ، عراق

منبع: خرداد

کلیدواژه: اعتراض های خیابانی عراق جنوب و مرکز عراق اعتراض های خیابانی اعتراضات و تحصن ها اعتراضات خیابانی شبکه های اجتماعی سرگیری اعتراض مقررات منع فراخوان ها شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۷۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد

به تازگی عکسی از ژیلا صادقی در فضای مجازی منتشر شد که تیپ و استایل متفاوت او مورد توجه قرار گرفت. به نظر می‌رسد این تصویر در حاشیه یکی از سفر‌های او به خارج از کشور گرفته شده است. چندی پیش این مجری با حضور در برنامه برمودا اظهار کرده بود که شهروند آمریکاست و شاید به آمریکا برگردد.

این عکس در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و با واکنش‌های زیادی از سوی کاربران رو به رو شده است.

 

منبع: برترین ها

tags # ژیلا صادقی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • این پهپاد نظامی سوژه شبکه های اجتماعی شد |‌ عکس
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • (عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد
  • سناتور آمریکایی خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • اعتراض و تجمع حامیان فلسطین در دانشگاه‌های استرالیا
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2200 نفر رسید
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است
  • واکنش بایدن به اعتراض دانشجویان حامی فلسطین