Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که این روزها تورم روزافزون ناشی از جنگ اوکراین نارضایتی زیادی را در بین شهروندان آلمانی ایجاد کرده است، اپوزیسیون آلمان از جمله حزب چپ و حزب افراطی جایگزینی برای آلمان از تصمیمات خود برای کشاندن این نارضایتی‌ها به خیابان‌ها خبر داده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، این روزها تورم روزافزون ناشی از جنگ اوکراین در اروپا و همچنین آلمان نارضایتی های زیادی را در بین شهروندان ایجاد کرده و بسیاری مقامات نگران وقوع ناآرامی ها و آشوب های خیابانی در اعتراض به وضعیت موجود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تورم به صورت روزافزون تمایل آلمانی ها به خرید را کاهش می دهد. رئیس صندوق‌های پس‌انداز در آلمان هم این طور ارزیابی می کند که اکثر شهروندان آلمانی به‌دلیل تورم بی‌سابقه، به‌طور فزاینده‌ای به مرزهای مالی خود رسیدند و دیگر چیزی برای پس‌انداز ندارند.

در بانک‌های پس‌انداز پیش‌بینی می‌شود که وضعیت به‌ویژه در پاییز و زمستان برای افراد کم‌درآمد و با درآمد متوسط ​​بدتر شود.

نتایج نظرسنجی اخیر مؤسسه اینفراتست دیامپ به‌سفارش آ.ار.دی. آلمان هم نشان می‌دهد که اکثر قریب به اتفاق شهروندان آلمانی در مصرف انرژی و خرید روزانه خود صرفه‌جویی می‌کنند.

خانوارهای آلمانی پس از اعمال عوارضی که با هدف کمک به پوشش هزینه نیروگاه‌ها تعیین شد، ناچارند تقریباً 500 یورو (509 دلار) پول بیشتری در سال برای گاز پرداخت کنند.

اقتصاددانان هشدار دادند که این عوارض، به رشد تورم آلمان که بزرگترین اقتصاد اروپا به‌شمار می‌رود، شتاب خواهد بخشید. نرخ تورم این کشور اکنون به 8.5 درصد رسیده است.

"اولاف شولتز"، صدراعظم آلمان به شهروندان اطمینان داده است که در نتیجه عوارض گاز و افزایش قیمت انرژی آن‌ها را تنها نخواهد گذاشت.

با این همه نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می‌دهد که تنها تعداد کمی از شهروندان آلمانی به وعده‌های دولت مبنی بر کاهش بار مالی اضافی بر شهروندان، ناشی از افزایش قیمت انرژی اعتماد دارند.

در این شرایط مقامات دولتی آلمان از مسئله شورش های خیابانی پیامد افزایش نارضایتی ها در بین شهروندان هراسانند.

روزنامه پاسایر نویه پرسه در مطلبی نوشت: حالا در این شرایط حزب افراطی جایگزینی برای آلمان می خواهد اعتراضات خیابانی علیه سیاست های انرژی دولت را برپا کند.

این حزب افراطی در آلمان می خواهد اعتراض خود را علیه دولت فدرال از ماه آینده به خیابان ها بکشاند. تظاهرات برنامه ریزی شده قرار است به طور منظم در روزهای دوشنبه برگزار شود.

"تینو کروپالا"، رهبر حزب افراطی جایگزینی برای آلمان، روز سه‌شنبه در برلین اعلام کرد که می‌خواهد کمپینی را با شعار "اول کشور ما" در 8 سپتامبر آغاز کند که باید شامل تظاهرات خیابانی منظم باشد. خواسته های اصلی این کمپین پایان تحریم ها علیه روسیه و مبارزه با تورم است.

رئیس حزب افراطی "جایگزینی برای آلمان" هم اعلام کرد که یک پاییز داغ در پیش خواهد بود. وی تاکید کرد: دولت فدرال آلمان خودش آن را به آتش کشید. کروپالا همچنین گفت که حزب او همچنین به دنبال همبستگی با ابتکارات شهروندان خارج از این حزب در تجمعات خواهد بود. وی انتظار دارد تا زمستان ده ها هزار شرکت کننده به این تجمعات بپیوندند. وی تاکید کرد: این بسیج تازه شروع شده است.

کروپالا گفت که حزبش در نظر دارد روز دوشنبه را به عنوان روز هفتگی برای تجمعات اعتراضی آتی مد نظر قرار دهد. وی گفت: دوشنبه بعد از آخر هفته زمان خوبی برای دراز کردن پاهایتان است. دوشنبه روز خوبی است.

کروپالا به عنوان ویژگی منحصر به فرد حزب خود، بر نگرش طرفدار روسیه آن تأکید کرد. وی تاکید کرد که این حزب خواستار بهره برداری از خط لوله نورد استریم 2 دریای بالتیک است که به دلیل تحریم ها علیه روسیه مورد استفاده قرار نمی گیرد. وی رابرت هابک ، وزیر اقتصاد را متهم کرد که جنگ اقتصادی علیه روسیه به راه انداخته است که در درجه اول به اقتصاد آلمان آسیب می رساند و باعث فقیر شدن کشور می شود.

کروپالا گفت که او روسیه و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور را به عنوان تامین کنندگان گاز قابل اعتماد می داند. وی بر این عقیده است که به محض برداشته شدن تحریم ها، روسیه دوباره مثل همیشه گاز عرضه خواهد کرد.

کروپالا در این کنفرانس مطبوعاتی بارها آمریکا را متهم کرد که واقعاً از تحریم‌ها علیه روسیه سود می‌برد. رهبر این حزب گفت که حزب افراطی جایگزینی برای آلمان با کمپین پاییزی خود می خواهد نشان دهد که این جنگ اقتصادی به چه کسانی خدمت می کند. به گفته وی اضافه هزینه گاز در درجه اول به شرکت های انرژی آمریکایی کمک می کند تا سود خود را چند برابر کنند.

کروپالا تاکید کرد که شرکت های آمریکایی در ازای هر محموله نفتکش گاز مایع LNG از ایالات متحده 150 میلیون دلار درآمد دارند.

مارتین شیردوان، رئیس چپ های آلمان هم اخیرا اتهامات جدی علیه دولت ائتلافی آلمان وارد کرده است.

وی در سخنانی گفت: نارضایتی مردم به سرعت در حال افزایش و قابل لمس است. واکنش ها به فراخوان ما برای پاییز داغ و اعتراضات از تمام نقاط جمهوری می آید و بسیار دلگرم کننده است.

این مقام اپوزیسیون آلمان گفت: ما می‌خواهیم اعتراضات اجتماعی را به خیابان‌ها بیاوریم تا دولت فدرال را وادار کنیم تا برای اکثریت مردم سیاست‌گذاری کند و نه فقط برای عبور امن شرکت‌های بزرگ از بحران.

وی افزود: من بر این عقیده‌ام که چپ ها و جامعه مدنی فعال اکنون مسئولیت تاریخی دارند که با هم کار کنند تا اطمینان حاصل شود که اعتراض علیه عدم تعادل اجتماعی در آلمان هم گسترده و هم مترقی است.

شیردوان در ادامه گفت: توزیع عادلانه بار بحران یک موضوع بسیار محوری است، در غیر این صورت انسجام اجتماعی در جامعه در معرض تهدید قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در واقع، ائتلاف دولتی موسوم به چراغ راهنمایی در حال حاضر تبر به صلح اجتماعی - و در نتیجه ثبات دموکراسی ما به عنوان یک مجموعه می زند. شهروندانی که برای گرم کردن، پخت و پز و دوش گرفتن به گاز نیاز دارند، اکنون هزینه شرکت های بزرگ گاز را برای نجات می پردازند. این کاملا پوچ است. به جای عوارض گاز، ما به سقف قیمت گاز نیاز داریم، اما ائتلاف چراغ راهنمایی این را نمی‌خواهد. ممنوعیت قانونی قطع برق و گاز، به هر حال باید یک امر مسلم باشد.

وی همچنین گفت: تحریم‌ها در بخش نفت علیه روسیه - این تنها تحریم‌هایی هستند که در حال حاضر در بخش انرژی اعمال می‌شوند - طبیعتاً به این معنی است که در مناطق خاصی، به‌ویژه در شرق آلمان، پالایشگاه‌ها با مشکلات بزرگی مواجه می شوند. دولت فدرال هنوز پاسخ مناسبی در مورد اینکه آینده مردم مثلا مناطق شودت یا لونا چگونه خواهد بود، نداده است. به همین دلیل است که ما خواستار یک طرح تضمینی برای منطقه و ضمانت شغلی هستیم تا به مردم ساکن آنجا چشم اندازی برای آینده بدهیم.

این مقام اپوزیسیون در آلمان همچنین گفت: ما طرفی هستیم که از بحث و گفتگو لذت می بریم و در مورد بحران های زمانه علنا ​​با ما مذاکره می شود. اما کنگره حزب تصمیمات اساسی و راهبردی روشنی گرفته و ما موافقیم که اکنون زمان آن است که پاییز داغ اعتراضات علیه بی تفاوتی اجتماعی دولت فدرال را به خیابان ها بیاوریم.

افزایش چشمگیر آمار تلفات موج شدید گرما در آلماندولت آلمان نگران مضرات طرح عدم صدور روادید برای اتباع روسی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار آلمان حزب افراطی جایگزینی برای آلمان شهروندان آلمانی خیابان ها دولت فدرال علیه روسیه تحریم ها آلمان هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۲۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید

تحولات اخیر نورا را شگفت‌زده کرده است. سال‌ها پس از آنکه نیروهای اشغالگر اسرائیل، خانواده‌اش را مجبور به ترک غزه و نقل مکان به کالیفرنیا کرد، نظامیان اسرائیلی شروع به بمباران وطن پدر و مادرش کرد. تعداد زیادی از بستگانش در حملات اخیر اسرائیل به نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند. در روزهایی که تمام دنیا نظاره‌گر این اتفاقات بودند، دانشجویان آمریکایی اعتراضاتی را شروع کردند که حالا هر روز دامنه‌اش گسترده‌تر می‌شود. در زمان شعله‌ور شدن این اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا، نورا برای ملاقات یکی از دوستانش به مکزیک رفته بود.

به گزارش ایسنا به نقل از ال پائیس، دانشجویان دانشگاه «استقلال ملی مکزیک» نیز به صف معترضان به جنگ در غزه پیوسته‌اند. دانشجویان این موسسه آموزشی مطرح در آمریکای لاتین، همچون هم‌سالان خود در ایالات متحده با برگزاری تجمع اعتراضی، خواستار توقف نسل‌کشی در غزه شدند. معترضان از دو روز پیش با برپا کردن بیش از ۴۰ چادر خواستار پایان دادن به روابط دیپلماتیک مکزیک و اسرائیل شده‌اند.

نورا جزو اولین کسانی بود که در این تجمع حاضر شد. او با راهنمایی دوستش متوجه شد که این دانشگاه نماد جنبش مستقل دانشجویی در آمریکای لاتین به حساب می‌آید. دوست نورا در این مورد می‌گوید: سابقه این دانشگاه موجب شده تا بسیار مورد احترام مردم مکزیک باشد. از نظر تاریخی، آنها توانسته‌اند فضای سیاسی را تغییر دهند و به همین دلیل کاملا من به اقدامات دانشگاه بسیار امیدوار هستم.

با اینکه چند روز بیشتر از شکل‌گیری این تجمع نگذشته است، اما بسیار هدفمند عمل می‌کنند. کار و وظایف بین افراد تقسیم شده است: یکی برای مدیریت امنیت، یکی برای تدارکات، دیگری برای اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه‌ها و گروهی نیز برای ارائه کمک های اولیه و حمایت روانی. خواسته‌های اولیه آنها هم بسیار مشخص و واضح است: توقف نسل کشی و پایان دادن به اشغالگری در فلسطین، پایان دادن به روابط بین دانشگاه و اسرائیل، پایان دادن به روابط دیپلماتیک بین مکزیک و اسرائیل، پایان دادن به سرکوب جهانی جنبش دانشجویی طرفدار فلسطین و آزادی معترضانی که در زندان هستند.

کریمه رجما، فارغ‌التحصیل رشته فلسفه این دانشگاه در مورد این حرکت اعتراضی می‌گوید: دانشجویان مکزیکی قرار نیست به دولت نتانیاهو پایان دهند؛ در واقع قرار است ما با حضور خود بگوییم که کنار فلسطین ایستاده‌ایم و خواستار توقف این نسل‌کشی گسترده هستیم.

هنوز مشخص نیست که این تجمع اعتراضی تا کی ادامه خواهد داشت. بعید نیست که پلیس مکزیک همچون نیروهای پلیس در آمریکا، معترضان را در اینجا سرکوب کنند. با این حال، هدف آنها کاملا مشخص است: شنیده شدن صدای آنها و گسترش جنبش اعتراضی.

رناتا آگیلار، دانشجوی ۲۲ ساله رشته تاریخ این دانشگاه در این رابطه می‌گوید: دانشگاه «استقلال ملی مکزیک» از نظر سیاسی، چه در داخل و چه در خارج از کشور، اهمیت زیادی دارد. ما امیدواریم که دیگر دانشگاه‌های مکزیک هم از این حرکت الهام بگیرند. این حرکت نباید پس از هفت ماه نسل‌کشی اسرائیل در فلسطین آغاز می‌شد. فقط امیدوارم که دوام بیاورد و تعداد بیشتری از مردم را به سمت خودش جلب کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه‌النجاه منتشر شد
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • حمله پلیس آلمان به دانشجویان حامی فلسطین
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی «سفینة‌النجاة» منتشر شد
  • اعتراضات ضد اسرائیلی به دانشگاه برلین کشیده شد
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • انتشار فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن
  • روایت سیاوش اردلان از حضور اپوزیسیون کنار نیروهای پلیس آمریکا برای سرکوب دانشجویان
  • آتش اعتراضات به المپیک در فرانسه